Ozon-maskin.no er en norsk nettbutikk med et stort utvalg av ozon maskiner Nettbutikken tilbyr god kvalitet og vi er serviceinnstilt. Vi ønsker å gi deg den beste kjøpsopplevelse i vår nettbutikk. Vi har hovedkontor og lager lokalisert i Tønsberg.

Norsk Design

Alle våre design er laget av et eget team av nøye utvalgte designere. Dette sikrer banebrytende innovasjon og høy produktstandard.

Enestående Kvalitet

Vi bruker kun de beste komponentene og materialene i produksjonen. Vårt dedikerte team sikrer den beste kvaliteten av produkter lagd for å vare.

Egen Fabrikk

Vår egen fabrikk følger alle skandinaviske standarder og er dedikert til å gjøre sitt beste under monteringen. De gjennomfører en streng kvalitetskontroll på alle partier, noe som resulterer i kvalitetsprodukter.

    Målet Vårt

    Skape eksklusive produkter. Målet vårt er å være ledende innen ozon maskiner Nettbutikken Ozon-maskin.no administreres av VITAL NORGE AS med organisasjonsnummer 921176430.

    Vi er en ren nettbutikk og har ingen fysisk butikk. Vårt vareutvalg utvikles fortløpende og nye produkter kommer. Vær oppmerksom på at alt av besøk og henting av varer fra lager MÅ AVTALES på forhånd da det normalt ikke er betjent. Avtale kan gjøres på telefon 90583556 eller på vårt kontaktskjema

    VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG OG PROBLEMFRI HANDEL